CUMHURİYETİMİZİN 101. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 101. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Genel Başkan Kahveci mesajında;

“Cumhuriyetimizin ilanının 101. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti, en büyük değerimiz olarak bizlere eşsiz bir asır yaşattı. Bu büyük gün, yalnızca bir tarih değil, milletimizin bağımsızlık, milli birlik ve beraberlik ruhunu en güçlü şekilde ortaya koyduğu bir dönüm noktası, Türk milletinin hür iradesinin vücut buluşunun onur vesikasıdır.

Bizlere düşen görev Cumhuriyetimizin teminatı, güçlü ve milli değerlerine bağlı bir toplum inşa etmektir. Devletimizi ilelebet yaşatmak kurucu kadrolarımıza karşı en büyük sorumluluğumuzdur. Devletimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyetimize sahip çıkma kararlılığımızı bir kez daha yineliyoruz.

Türk ve Türkiye yüzyılı olmasını hedeflediğimiz ikinci yüzyılımızda da aynı kararlılık ve irade ile cumhuriyetimize sahip çıkacak olan Türkiye Kamu-Sen’in ilkesine bağlı, ülkesine sevdalı kadroları başta olmak üzere Aziz Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun!

Milletimizin bu kutlu günü, daha güçlü devletimizin ve müreffeh yarınların habercisi olsun.

Yaşasın Cumhuriyet!”