Devlet Personel Başkanı Enes Polat'ı Ziyaret Ettik

Devlet Personel Başkanı Enes Polat'ı Ziyaret Ettik

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve bağlı sendikalarımızın Genel Başkanları, Devlet Personel Başkanlığı görevine asaleten atanan Enes Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Devlet Personel Başkanlığı merkez binasında gerçekleşen görüşmede çalışma hayatının sorunları ve çözümlerine yönelik başlıklar değerlendirilirken, Genel Başkan Önder Kahveci emeklilere verilen bayram ikramiyesinin kamu çalışanlarına da verilmesi noktasında müjde beklediklerini bir kez daha ifade etti.

ÖNDER KAHVECİ: SAYIN POLAT’A YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM

Devlet Personel Başkanlığı görevine atanan Enes Polat’a yeni görevinde başarılar dileyen Genel Başkanımız Önder Kahveci, sıkıntıların giderilmesi noktasında diyalog yolunun altını çizdi. Kahveci, “Kıymetli arkadaşımız Enes Polat beyin Devlet Personel Başkanlığı görevine atanmasını büyük bir memnuniyetle karşıladık. Yıllardır kurum içinde olan ve çalışma hayatını yakından bilen sayın Polat’ın çözüm odaklı yaklaşımları, diyalog konusundaki başarıları hepimizce malumdur. Kendisiyle uyum içinde çalışarak sıkıntıları gidereceğimizden şüphemiz yoktur. Kamu çalışanlarının beklentilerine yönelik olarak Türkiye Kamu-Sen her zaman üzerine düşeni yapmaya hazırdır. Bu ziyaret vesileyle, geçtiğimiz günlerde emeklilerimize verilen bayram ikramiyesinin kamu çalışanlarının da hakkı olduğunu bir kez daha tekrar etmek isterim. Tüm memurlar bu konuda gelecek güzel bir haberi beklemektedir. Tekrar sayın Polat’a yeni görevinde başarılar diliyor, hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum' dedi.

ENES POLAT: BİRLİKTE DAHA İYİ İŞLER BAŞARACAĞIZ

Ziyaretten memnuniyetten duyduğunu belirten Devlet Personel Başkanı Enes Polat ise, “Türkiye Kamu-Sen bizim  çalışma alanımızdaki ortaklarımızdan birisidir. İnanıyorum ki birlikte daha güzel işler başaracağız. Kamu çalışanlarının daha iyi şartlarda hizmet sunmaları için gerek toplu sözleşme,  gerek KPDK, gerekse diğer platformlarda ortaya koyduğumuz iş birliğini önümüzdeki süreçte daha da geliştireceğiz. Tekrar bu nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum' dedi.