Genel Başkan Önder Kahveci, Muğla Valisi Civelek’i Ziyaret Etti

Genel Başkan Önder Kahveci, Muğla Valisi Civelek’i Ziyaret Etti

Teşkilat buluşmaları çerçevesinde Muğla’da bulunan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Muğla Valisi Esengül Civelek’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Yardımcısı Türk Haber-Sen Genel Başkanı  Yücel Kazancıoğlu, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Yardımcısı Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci, Muğla İl Temsilcimiz Mürsel Özata, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikalarımızın Şube Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

GENEL BAŞKAN KAHVECİ: KAMU ÇALIŞANLARIMIZIN SORUNLARINI SAYIN VALİMİZE İLETTİK

Genel Başkanımız Önder Kahveci, Muğla Valisi Esengül Civelek’i Türkiye Kamu-Sen ve çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Kahveci, “Teşkilat buluşmaları çerçevesinde geldiğimiz Muğla ilimizde sayın Valimizi ziyaret ederek konfederasyonumuzun çalışmaları ve Muğla ilimizde görev yapan kamu çalışanlarının sorunları ve beklentilerini kendisine birebir aktarma imkanı bulduk. Türkiye Kamu-Sen olarak her zaman sorunlara çözüm odaklı yaklaşıyoruz. Sayın Valimizin de gösterdiği hassasiyet ve yaklaşımı bizleri mutlu etmiştir. Sayın Valimize gösterdikleri nezaket sebebiyle teşekkürlerimizi sunuyor, görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

MUĞLA VALİSİ CİVELEK: KATKILARINIZ BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Muğla Valisi Esengül Civelek ise, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, “Türkiye Kamu-Sen ile her zaman olumlu bir sosyal diyalog içerisindeyiz. İlimizde görev yapan kamu çalışanlarının sorunlarını ve beklentilerini yakından biliyor ve çözüm adına gerekli girişimleri yapıyoruz. Bu çerçevede Türkiye Kamu-Sen’in taleplerini önemsiyoruz. Bizlere yapacağınız her katkı için teşekkürlerimi sunuyor, sizleri ilimizde ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.