Kahveci: Şehitlerimize Yüce Allah'tan Rahmet Diliyoruz.

Kahveci: Şehitlerimize Yüce Allah'tan Rahmet Diliyoruz.

Acı haber bu kez Siirt’in Eruh ilçesinden geldi. İlçe kırsalındaki yol yapım çalışmasında emniyeti sağlayan güvenlik güçlerimize yönelik teröristlerin hain saldırısı sonucunda, 6 güvenlik korucumuz şehit olurken, 3 güvenlik korucumuz ve 4 askerimiz yaralandı.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Vekili ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci yayınladığı taziye mesajında şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diledi.

Kahveci mesajında;

Siirt ilimizin Eruh ilçesinde yol yapım çalışmasına refakat eden güvenlik güçlerimize hainler tarafından kalleşçe bir saldırı düzenlenmiş ve bu saldırıda 6 güvenlik korucumuz şehit olmuş, 3 güvenlik korucumuz ve 4 Mehmetçiğimiz yaralanmıştır.

Milletimizin birliği ve dirliğini hedef alan bu hain saldırıyı Türkiye Kamu-Sen camiası olarak kınıyor, hainleri lanetliyoruz.

Ülkemizin bekası için mücadele eden tüm güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha dosta düşmana haykırıyor, hainlerin bu milleti kirli ve sinsi tezgahlarla yıkmayacaklarının altını bir kez daha çiziyoruz.

Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak, şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun' dedi.