STK'lardan Konfederasyonumuza Ziyaret

STK'lardan Konfederasyonumuza Ziyaret

Türkiye – AB Karma İstişare Komitesi (KİK) üyesi sivil toplum kuruluşlarından TOBB, TÜRK-İŞ ve TESK Başkanları, Rıfat Hisarcıklıoğlu, Ergün Atalay ve Bendevi Palandöken Genel Başkanımız Önder Kahveci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

HİSARCIKLIOĞLU: YENİ GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUZ

Genel Merkez binamızda gerçekleşen görüşmede TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu heyet adına yaptığı konuşmada, Genel Başkanımız Önder Kahveci’ye yeni görevinde başarılar diledi. Hisarcıklıoğlu, “Türkiye Kamu-Sen’in çalışma hayatına yaptığı katkılar ve gösterdiği hassasiyet son derece önemlidir. Yeni Yönetim Kurulu olarak bundan sonraki süreçte de sizlere sonsuz başarılar diliyoruz.  Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi çatısı altında Türkiye Kamu-Sen ile birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. “ dedi.

GENEL BAŞKAN KAHVECİ: TÜRKİYE KAMU-SEN OLARAK KİK’E HER TÜRLÜ KATKIYI SAĞLAMAYA GAYRET EDECEĞİZ

Genel Başkanımız Önder Kahveci ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türkiye’nin gelişmesi ve insan hakları anlamında AB seviyesine ulaşması için hep birlikte mücadele vermekteyiz. Türkiye – AB Karma İstişare Komitesi çatısı altında konfederasyon olarak üzerimize düşeni bundan önce olduğu gibi bundan sonrada kararlılıkla yerine getireceğiz. Nazik ziyaretinizden son derece mutluluk duyduk, camiamız adına teşekkürlerimizi sunuyor, birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.